POLITIKA PRIVATNOSTI

ANDROID APLIKACIJA

 

Poslednji put ažurirano: 13.04.2023.

Molimo Vas da pažljivo pročitate Politiku Privatnosti („POLITIKA PRIVATNOSTI“) pre nego što koristite Android aplikaciju Pitaj Robota (u daljem tekstu: „Usluga“) koju nudi kompanija JOS Trade doo, goIT ogranak.

 

1. PRIKUPLJANJE INFORMACIJA

JOS Trade doo se zalaže za zaštitu vaše privatnosti. Jedine informacije koje prikupljamo su informacije koje nam Google pruža kada aktivirate Pretplatu za premium verziju Usluge. Te informacije uključuju identifikator vašeg Google Play Store naloga i druge podatke vezane za vašu Pretplatu, kao što su plan Pretplate i Ciklus naplate.

 

2. KORIŠĆENJE INFORMACIJA

Prikupljene informacije koristimo isključivo u svrhu pružanja i upravljanja vašom Pretplatom, kao i za unapređenje Usluge. Vaše podatke ne delimo, ne prodajemo i ne otkrivamo trećim stranama, osim ako to nije zahtevano zakonom ili kada je to neophodno za zaštitu naših prava ili imovine.

 

3. SIGURNOST PODATAKA

Sigurnost vaših podataka nam je veoma važna. Primjenjujemo odgovarajuće tehničke i organizacione mere kako bismo zaštitili vaše podatke od neovlašćenog pristupa, otkrivanja, izmene ili uništenja.

 

4. PROMENE U POLITICI PRIVATNOSTI

JOS Trade doo zadržava pravo da ažurira ili menja ovu Politiku privatnosti u bilo koje vreme, te preporučujemo da povremeno proveravate ovu stranicu. Vaše dalje korišćenje Usluge nakon što objavimo izmene Politike privatnosti na ovoj stranici će predstavljati vaše priznavanje izmena i vaš pristanak da budete obavezani izmenjenom Politikom privatnosti.

 

5. KONTAKT

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa ovim Uslovima korišćenja ili Politikom privatnosti, možete nas kontaktirati putem e-maila na [email protected] ili poštom na:

JOS Trade doo (goIT ogranak), Trg Cara Jovana Nenada 15/6, 24000 Subotica, Srbija